BEETHOVENLUNCH -> AFHAAL!!

BEETHOVENLUNCH --> nu via afhaal!

Oorspronkelijk 11/11/2020  --> door CORONA verplaatst naar woensdag 14 april 2021

In plaats van de oorspronkelijke beethovenlunch, bieden we - in samenwerking met restaurant ’t Wit Paard en restaurant Gambrinus – de mogelijkheid om in te schrijven voor een driegangen-afhaaldiner, op de avond dat we de livestream van het duo Taktakishvili uitzenden. (dit duo vervangt het  Ensembl'Arenski). 

Wie al een lunch-voucher (t.w.v. 35 euro) had voor één van beide restaurants kan zijn afhaalpakket reserveren via SMS, uiterlijk op zaterdag 10 april 2021.

Gambrinus : SMS Beethoven + naam + aantal pakketten naar 0495/28 22 05

Wit Paard: SMS Beethoven + naam + aantal pakketten naar 0475/65 67 72

De driegangen-menu's kunnen afgehaald worden op 14 april 2021 tussen 17 en 18.30 uur. Gezien de lange sluiting van de horeca, zou het fijn zijn als jullie hier massaal gebruik van maken! Wie hier toch niet op wil ingaan, kan uiterlijk zaterdag 10 april zijn vouchers laten terugbetalen. Dat kan enkel bij mannenmode De Gouden Schaar op de Veemarkt in Tienen. 

Wie nog geen voucher heeft gekocht, kan trouwens ook nog deze afhaalmenu's bestellen. Bestellen kan op dezelfde manier als hierboven: sms'en naar het juiste nummer met vermelding van je naam. Voor beide formules betaal je € 35, rechtstreeks te betalen in het restaurant bij afhaal. 

 

Op het menu:

Wit Paard:

  • Macaroni Beethovens' style
  • Kabeljauw Pollak met tomaatblokjes, beurre blanc & aardappelkroketjes
  • Sachertorte

Gambrinus:

  • Tomatenroomsoep
  • Koninginnehapje van Mechelse koekoek
  • Huisbereide chocomousse